Receptai
Daržovių ir mėsos troškinys su kava
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.400 g jautienos minkštimo,
2. 50 g riebalų,
3.2 nedideli svogūnai,
4.1 šaukštas miltų,
5.1 stiklinė stiprios kavos,
6.1 stiklinė vandens, 7.4 morkos,
8.200 g ankštinių pupelių,
9.10—15 džiovintų slyvų, druskos, cukraus,
10.100—150 g grietinės,
11.žalumynų.
Veiksmai :
Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti ją 2 cm kubeliais, apkepinti troškintuve įkaitintuose riebaluose ir apibarstyti druska. Kartu pakepinti žiedais supjaustytus svogūnus, supilti kavą. Troškinti ant mažos ugnies. Baigiant troškinti, sudėti pusiau arba į keturias dalis perpjautas morkas ir nuplautas slyvas. Po kelių minučių sudėti supjaustytas ankštines pupeles ir įpilti _šiek tiek karšto vandens. Dar patroškinti ant mažos ugnies. Prižiūrėti, kad mėsa neprisviltų. Sudėti grietinėje išplaktus miltus, apibarstyti žalumynais.” Valgį į stalą paduoti troškintuve.Patiekti su virtomis bulvėmis.
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Fondiu kaitinimo šaltinis II - Kaitinimo šaltinis skleidžia šilumą ne tik į viršų, bet ir į apačią. Pasirūpinkite, kad nenukentėtų stalo paviršius ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ispanijoj po koridos į vietinį restoraną ateina turistas. Ir jį pasitinka padavėjas ir sako:
- Jums pirmam lankytojui po koridos specialus mūsų patiekalas - nugalėto jaučio kiaušiniai.
Turistas pagalvojo, pagalvojo ir sutiko paragauti. Suvalgė apsilaižydamas, labai patiko ir sekančią dieną specialiai pirmas atlėkė po koridos jaučio kiaušinių. Jam atneša, suvalgo, ir klausia:
- O kaip čia yra ? Vakar buvo tokie dideli ir gražūs, o šiandien tokie maži ir susiraukšlėję.
- Na matote, pone, ne visada jaučiai pralaimi.