Receptai
Sausainių pudingas
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
40-50 g sausainių (paprastų kvadratinių)20 g cukraus
10 g sviesto
1 kiaušinis
200 g pieno
Veiksmai :
Sausainius sutrupinti ir sumaišyti su pienu. Ištrinti sviestą bei kiaušinio tryni ir sudėti į sausainių masę. Gerai išmaišyti. Kiaušinio baltymą išplakti ir supilti į masę. Pudingo tešlą pilti į sviestu ar aliejum išteptą skardą. Kepti orkaitėje arba virti garuose 45 min.Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):duokit karu receptu
Sveiki, labai skanus patiekalas, Pabandykite ir jus, as dar dedu kad butu skaniau paprastos kakavos kokius 20gramu :) Buna dar skaniau :) Mano vaikas, Lina jai 3metukai ir ji suvalge visa didele porcija per 10min ir darprase tai teko dar daryti :) .........
Tikrai labai skanu! Mano vaikui yra 2metukai jam tikrai labai patiko, ir as paragavau tai ir man patiko cia ne toks ir tik vaikam patiekalas :) Pabandykite ir jus duoti gal ir jusu vaikui patiks? Is pat pirmo karto darykite maziau kaip ir as dariau is 10-20gramu sausainiu 10-5g cukraus 5g sviesto 1kiausinis100-150 pieno tikrai jum patik jei ne vistiek mazai pasidarete :) Sekmes!
gal ir vvisai ir nieko skanu buvo
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Blynai su lengvu karamelės prieskoniu - Kai kitą kartą kepsite blynus, į keptuvėje ištirpdytą sviestą įdėkite šiek tiek cukraus. Tai „pagerina” blynų skonį – jie įgauna lengvą karamelės prieskonį. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Profesorius filologijos studentui, niekaip nesugebančiam gauti įskaitos: - Na, tiek jau to, prieš savo valią aš jums pasirašysiu įskaitą, jeigu pasakysite, kokius du žodžius dažniausiai vartoja studentai. - Aš nežinau. - Visiškai teisingai! Duokit savo knygelę!