Receptai
Troškinys su dešrelėmis
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
½ kg mažų dešrelių
200 g raudonojo kopūsto
300 g morkų
200 g žaliųjų žirnelių
1 poras
1 geltonasis ankštpipiris
sviestas arba margarinas
Padažui:
200 g 38 % riebumo grietinės arba grietinėlės
2 valgomieji šaukštai dijon garstyčių
1 valgomasis šaukštas pomidorų tyrės
1–2 valgomieji šaukštai cukraus
1 valgomasis Herbes de Provence šaukštas
Veiksmai :
1. Suplakite padažo ingredientus.
2. Nuplaukite daržoves. Supjaustykite riekutėmis morkas ir porus. Morkas ir raudonąjį kopūstą apvirkite, kad suminkštėtų. Porus, žirnelius ir ankštpipirius sudėkite į verdantį vandenį ir palaikykite, kad sušiltų.
3. Sudėkite dešreles į dengtą indą (skirtą troškinti orkaitėje) ir apvirkite.
4. Nupilkite vandenį ir pakepinkite dešreles riebaluose.
5. Sumaišykite dešreles su šiltomis daržovėmis. Patiekite su padažu ir virtais makaronais, ryžiais arba bulvėmis.
Tinka vartoti su :
Šaltinis : http://www.dansukker.com
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Gaminant maistą naudojama cukraus pudra - Gaminant maistą, galima vartoti ir cukraus pudrą. Prieš kepdami vištienos filė, lengvai ištrinkite mėsą cukraus pudra. Skanu. http://www.dansukker.lt...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Gamtos apsaugos inspektorius:
-Kodėl meškeriojate draudžiamoje vietoje?
-Aš nemeškerioju. Aš slieką maudau.
-Parodykit.O dabar mokėkite baudą.
-Už ką?
-Už tą, kad sliekas be maudymuko.