Receptai
Žaliosios bagetės
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Tešlai
600 ml drungno vandens
2 valgomieji šaukštai aliejaus
50 g mielių
2 valgomieji šaukštai cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
apie 1300 ml (800 g) kvietinių miltų
Įdarui
100 g minkšto sviesto
100 ml supjaustytų petražolių
100 ml supjaustyto laiškinio česnako
2 arbatiniai šaukšteliai džiovinto arba 3 šakelės šviežio supjaustyto peletrūno.
Veiksmai :
1. Supilkite drungną vandenį į dubenį ir sumaišykite su aliejumi. Vandenyje ištirpinkite mieles.
2. Po truputį suberkite cukrų, druską ir miltus. Suminkykite tešlą iki vientisos masės. Palikite 40 min. kilti.
3. Lentą pabarstykite miltais ir gerai išminkykite tešlą.
4. Padalykite tešlą į šešias vienodas dalis. Iškočiokite pailgus tešlos gabalus (apie 30 cm ilgio).
5. Visus ingredientus sumaišykite. 1/6 įdaro dalį uždėkite ant iškočiotos tešlos gabalėlio.
6. Suvyniokite tešlą ir sudėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Palikite pusei valandos kilti. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 250° temperatūrą. Kepkite 15 min., kol bagetės pagels.
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Prieskonių vartojimas su Malta mėsa - Kvapieji pipirai Baltieji pipirai Juodieji pipirai Žalieji pipirai Uoginė paprika Universalūs prieskoniai Pipirų mišinys Česnakiniai pipirai Aitriųjų paprikų prieskoniai Maltos mėsos prieskoniai Maltos saldžiosios paprikos Bazilikai Picos pries...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mėsininkas stoja į medicinos mokyklą, akušeriu. Duoda jam komisija kūdikį: - Prašome pasverti... Tas - už vaiko, išbėga. Grįžta po pusvalandžio: - Du kilogramai... Be kaulų...