Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Anties krūtinėlė su apelsinų padažu


Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

anties krūtinėlės - 300 g
druskos - 3 g
maltų baltųjų pipirų - 1 g
apelsinų - 300 g
cukraus - 80 g
spanguolių - 30 g
raudonojo sauso vyno - 100 g
brendžio - 20 g
melisų lapelių - 2 g

Veiksmai :

Riebioje anties krūtinėlės pusėje šiek tiek įpjaukite odą (rombo formos) ir tą pačią pusę kepkite įkaitintoje keptuvėje tol, kol taps auksinės spalvos. Tuomet ją apverskite ir vieną minutę pakepkite, o po to vėl apverskite ir pašaukite į orkaitę trims minutėms. Neperkepkite, paruošta krūtinėlė turėtų būti su krauju (vidinė krūtinėlės temperatūra būtų +55 °C).
Nulupkite apelsino žievelę ir supjaustykite šiaudeliais (turėtumėte gauti 5 g). Apelsiną įpjaukite taip, kad galėtumėte išpjaustykite skilteles (jas patieksite garnyrui), palikdami jas skiriančias luobeles. Iš apelsinų likučių išspauskite sultis.
Į du puodus lygiomis dalimis suberkite cukrų ir kaitinkite, kol įgaus auksinę spalvą. Į viena puodą supilkite raudonąjį vyną, o į kitą – apelsinų sultis. Kai puodas su vynu užvirs, suberkite šaldytas spanguoles, o į kita suberkite apelsinų žieveles, supjaustytas šiaudeliais (5 g), ir supilkite brendį.

Šaltinis: maxima.lt


Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Mikalojus, Bilmantas, Norvydė.

Pasveikink!

Anekdotas

Įvairių tautybių atstovai susėdo restorane už stalo ir visi užsisakė po stiklą vyno. Bet kai atnešė vyną tai paaiškėjo, kad pas visus vyne plaukioja musė.
Švedas pareikalavo naujo vyno į tą patį bokalą.
Anglas - pakeisti vyną ir bokalą.
Suomis išėmė musę, o vyną išgėrė.
Rusas išgėrė vyną kartu su muse.
Kinietis suvalgė musę, bet vyno negėrė.
Žydas ištraukė musę iš vyno ir pardavė kiniečiui.
Lietuvis išgėrė du trečdalius vyno, o po to paprašė vyną pakeisti.
Norvegas pasiemė musę ir išėjo žvejoti.
Airis susmulkino musę vyne ir pasiuntė bokalą anglui.
Amerikonas pradėjo teismini procesą prieš restoraną ir pareikalavo $65 mln. už padarytą moralinę žalą.
Skotas griebė musę už gerklės šaukdamas: “Tuoj pat išspjauk vyną, kurį esi išgėrusi!”

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą