Receptai
Plonai supjaustyta žalia jautiena su sūriu
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
410g jautienos filėalyvų aliejaus
šviežio parmezano sūrio
šviežiai maltų juodųjų pipirų
druskos (jeigu pageidaujate)
citrinų sulčių
citrinos griežinėliu
Veiksmai :
Jautienos filė maždaug 2 valandoms įdėkite į šaldiklį (mėsa turi būti standi, tačiau nesušalusi į ragą). aštriu peiliu nupjaustykite visus riebalus. Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais (vaflio storumo). Mėsą vienu sluoksniu sudėkite ant lėkščių, kuriose patiekąlą duosite į stalą. Jautieną apšlakstykite aliejumi. Daržovių skutikliu pritarkuokite parmezano sūrio drožlių, kuriomis apibarstykite mėsą, druską ir apšlakstykite citrinų sultimis. Į stalą duokite su citrinos griežinėliais.
Receptą atsiuntė Tomas
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip prižiūrėti keramikinę viryklę - Niekas taip nekenkia keraminiam viryklės paviršiui kaip pridegęs cukrus. Jeigu verdant liukrą nukris bent lašas karšto sirupo, kaip galėdama greičiau (kol nesustingo) pašalinkite jį peiliu, apvyniotu skudurėliu. Taip pat ant keraminio paviršia...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kalbasi du žvejai :
- Kodėl vedei tokia negražią moterį.
- Aš gi meškeriotojas!
- Na ir kas.
- Pas tokią, kol meškeriosiu, niekas neateis!