Receptai
Viščiuko sparnelių kepsnys su saldžiarūgščiu padažu
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1 kg viščiuko sparnelių (apie 16 vnt.)
2 valgomieji šaukštai sausų garstyčių
1 valgomasis šaukštas vandens
1 puodelis miltų
1 arbatinis šaukštelis druskos
½ arbatinio šaukštelio pipirų
1 puodelis aliejaus
Padažui
1 arbatinis puodelis džiovintų abrikosų
2 valgomieji šaukštai
1 arbatinis šaukštelis sausų garstyčių
½ arbatinio šaukštelio imbierų
¼ puodelis acto
Veiksmai :
Atskirti viščiukų sparnelius, nuimti galūnėles. Nuplauti ir išdžiovinti. Patalpinti sparnelius į dubenėlį ir užpilti vandeniu kad sparnelius apsemtu vanduo. Sumaišyti miltus, druską ir pipirus dideliame dubenyje su dangčiu. Sudėti sparnelius ir pamaišyti. Pašildyti aliejų iki vidutinės temperatūros. Kepti sparnelius maždaug 25 minutes keičiant puses. Iškepus sudėti į švarų indą. Sudėti visus saldžiarūgščio padažo produktus į mažą prikaistuvį ir pakaitinti iki kol ištirps cukrus. Apkepti viščiukų sparnelius su saldžiarūgščiu padažu. Likusį padažą prie sparnelių galima pridėti atskirai.
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Fondiu kaitinimo šaltinis - Visada įsitikinkite, kad kaitinimo šaltinis stabiliai stovi po fondiu indu. Atkreipkite dėmesį į indo rankeną, kad netyčia jos neužkliudytumėte ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Įvairių tautybių atstovai susėdo restorane už stalo ir visi užsisakė po stiklą vyno. Bet kai atnešė vyną tai paaiškėjo, kad pas visus vyne plaukioja musė.
Švedas pareikalavo naujo vyno į tą patį bokalą.
Anglas - pakeisti vyną ir bokalą.
Suomis išėmė musę, o vyną išgėrė.
Rusas išgėrė vyną kartu su muse.
Kinietis suvalgė musę, bet vyno negėrė.
Žydas ištraukė musę iš vyno ir pardavė kiniečiui.
Lietuvis išgėrė du trečdalius vyno, o po to paprašė vyną pakeisti.
Norvegas pasiemė musę ir išėjo žvejoti.
Airis susmulkino musę vyne ir pasiuntė bokalą anglui.
Amerikonas pradėjo teismini procesą prieš restoraną ir pareikalavo $65 mln. už padarytą moralinę žalą.
Skotas griebė musę už gerklės šaukdamas: “Tuoj pat išspjauk vyną, kurį esi išgėrusi!”