Receptai
Vištienos vyniotinis su apelsinais
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:

Jums prireiks :
250g kiaulienos arba vištienos faršo, 50g kapotų džiovintų abrikosų, 50g obuolių kubelių, 40g kiaušinio baltymo, 30g kepintų migdolų, 30g razinų, 4g druskos, 0,05g maltų juodųjų pipirų, 400g viščiukų,Veiksmai :
250g kiaulienos arba vištienos faršo išmaišykite su 50g kapotų džiovintų abrikosų, 50g obuolių kubelių, 40g kiaušinio baltymo, 30g kepintų smulkintų migdolų, 30g razinų, 4g druskos, 0,05g maltų juodųjų pipirų. Nuo 400g viščiukų šlaunelių nuimkite odeles, mėsą išplakite, ant odelių sudėkite plaktą šlaunelių mėsą, ją aptepkite 20g Valdorfo aitriosios adžikos, sudėkite faršą su vaisiais, suformuokite turimų apelsinų diametro dydžio vyniotinį, įvyniokite į plėvelę, apriškite ir virkite 30 min. pasūdytame vištienos sultinyje. Paslėgus atšaldykite. Galima apkepti orkaitėje, kad suteikti gardesnį kepsnio vaizdą. Supjaustykite ripkutėmis. Ripkutes lėkštėn dėkite pramaišiui su apelsinų griežinėliais (600g). Vyniotinį galite patiekti su džiovintų vaisių padažu.
Vincentas Sakas
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Salotos iš šviežių kopūstų - Jei gaminate patiekalus iš šviežių kopūstų, stiprų kvapą galite sumažinti įdėdami į puodą ar kitą indą riekutę duonos ar įpildami šiek tiek pieno. Kopūstus virkite atidengtus....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Karšta vasaros diena. Kardioreanimacijos palata. Sėdi prie lango budintis gydytojas, arbatėlę siurbčioja. Staiga ima cypti aliarmas prie vieno paciento lovos: skilvelių fibriliacija, klinikinės mirties pradžia.Gydytojas priėjęs vožia kumščiu per krūtinės ląstą (pradžiai apsieisim be elektrošoko). Kardiograma atsistato. Po penkiolikos minučių vėl aliarmas. Gydytojas prieina, užsimoja… o ligonis jam šnibžda: “Daktare, nežudykite…”.Pasirodo, nuo prakaito atsiklijavo monitoriaus elektrodas