Favoritai
Norėdami ištrinti esamus favoritus paspauskite šalia pavadinimo esančią nuorodą [trinti].
Įkelti naujus favoritus į sąrašą galite spausdami nuorodą Įtraukti į favoritus tiesiogiai iš norimo recepto aprašymo.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tešlos pakilimo technika - Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai i...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Tarnautojas, ką tik atsiėmęs atlyginimą pareiškia buhalteriui:
- Jūs man nedadavėt 10 dolerių!
Buhalteris:
- Viskas teisingai. Bet kodėl, kai praeitą kartą jums permokėjome 20 dolerių, jūs tylėjote?
Tarnautojas:
- Todėl, kad jei vieną kartą suklydot, į tai dar galima užsimerkti, bet du kartus... Tai jau nedovanotina!