Tekstai
Restoranams ir parduotuvėms
Kviečiame bendradarbiauti kavines, restoranus, leidyklas bei parduotuves.
Jau registruotų restoranų/leidyklų/parduotuvių prisijungimas : http://www.patiekalai.lt/imoniu-prisijungimas/
Registracija adresu : http://www.patiekalai.lt/registracija-imonems/
Daugiau informacijos el.paštu info@patiekalai.lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Ankštinės daržovės - Ankštiniuose (pupelėse, žirneliuose) yra baltymų (22-25%), krakmolo ir kitų angliavandenių (53-56%). Ankštiniai iš daržovių yra patys vertingausi dėl baltymų kiekio...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Studentas - sociologas Pupkis, remdamasis asmeniniais tyrimais ir aplinkinių stebėjimais, per ketverius savo studijų metus nustatė, kad studentiškos kojinės neišvengiamai turi 4 nunešiojimo stadijas: a) kai trenki į sieną - prilimpa b) pastatai į kampą - stovi c) nusikarpai nagus, nenusimovęs kojinių d) nusimauni kojines, nenusimovęs batų.