Komentarų archyvas
Riešutų pyragas
labai daug laiko uzima kol padarai, reikia laukt kol atveso.
galvojau bus skanu, bet gavosi per daug saldus. kita karta jau nebekepciau,
Tesla agvosi puikiai... taciau 20 gr sviesto idarui man pasirode per mazai, cukrus labai nenoriai tirpsta, taip ir liko pas man gabaliukai... o siaip gavos visai skanus :)
O kepimo miltelių čia nereikia?
Geras komentaras.
Dėkojam
Sveiki!Gaila, kad prieš tai neradau nė vieno komentaro, o būtų pravertę, nemanau,kad šiuo pyragėliu nieks prieš tai nesusidomėjo:)
Tai vat, pabandžiau ir aš jį išsikepti,tiksliau js dar tebekepa. Visus įspėju,kad šis pyragas skirtas labai kantriems kepėjams. Maišant sviestą su cukrumi reikia tai daryti gana ilgai a[ie kokia 10 min. mažiausiai, ir tada jis išsilydo. Be to pilant grietinėlę, manau ji turėtų būti kuo šiltesnė, nes kaip mano atveju, prieš tai buvusią masę baisiai sutraukė į vientisą gabalą.Ačiū dievui kad toliau viskas klostėsi ppuikiai, manau ir jis iškepęs bus puikus. Sėkmės visiems.
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Prieskonių vartojimas su Kiauliena ir Jautiena - Tinka šie prieskoniai : Juodieji pipirai Baltieji pipirai Žalieji pipirai Rausvieji pipirai Uoginė paprika Kvapieji pipirai Aitriųjų paprikų prieskoniai Mėsos prieskoniai Šašlyko prieskoniai Guliašo prieskoniai Universalūs prieskoniai Pipirų m...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Tėti, tėti o kas toks pydaras?
- Nu matai, pameni aš zonoj sėdėjau prieš 2 metus?
- Pamenu, tai kas?
- Ateina prie manęs toks didelis dėdė ir sako davai tu atsigręžk, o aš tau įstatysiu pusė savo fiodoro, gausi už tai duonos saldainių cigarečių..
Sakau, davai..
- Nu ir kas ir kas tėti pasakok gi!
- Įstatė jis man visą savo fiodorą ir nieko nedavė, argi jis po viso to ne pydaras??