Komentarų archyvas
Garstyčių marinatas avienai
Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Mėsos atšildymas - Mėsą geriausiai atšildyti lėtai, nekišant į vandenį....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Tramvajuje sėdi senutė. Šalia jos stovi liesas išvargęs studentas. -Ko gi tu,mielasis, toks sulysęs, - kreipiasi į jį senutė. -Užduoda daug,- atsako. -Tu turbūt pirmūnas? -Ne... Senutė, matydama studentą ant rankos užsimetus apsiaustą, pasiūlo: -Duok, mielasis, nors tavo apsiaustą palaikysiu, juk tau sunku. -Čia ne apsiaustas, - atsako vaikinas,- čia studentas Petraitis. Va jis- pirmūnas.