Komentarų archyvas
Tinginys šiek tiek kitaip
as valgiau siek tiek kitoki, su paparastu kondesuotu pienu ir be dziovintu vaisiu, man patiko labiau.
baisus tinginys
:D jega :D
labai skanus patiekalas todel baigiasi labai greitai :) ji gamini visa diena o suvalgai per 5min :) bet tai verta patirti :)
taciau as vietoj slyvu dedu razinas ir perku 3rusiu riesutus ir juos dar susmulkinu :)
ir kada patiekalas padarytas ji dar reikia ideti i saldytuva i kokia norit mase, o kai atsals tada ji valgyti uzsigeriant karsta kvapnia arbata :)
sumaisytas saltas saldus pyragaitis ir karsta arbata patenkins Jus 100% :)
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Arabata ir jos atsiradimas trumpai - Arbatos tėvyne laikoma Kinija. Iki III m. e. a. arbata dažniausiai buvo vartojama tik kaip vaistas ar tonizuojantis gėrimas, ruošiamas iš šviežių arbatžolių...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- O tu galėtum su mano vyru permiegoti?
- Na, aplamai… ne.
- O kodėl?
- Na tai kad jis ne ką geresnis už mano.
- Bendrai jo…