Komentarų archyvas
Putojantis medaus gėrimas
siajp,lb skanus turetu buti,be to lengva ji pasidaryti,ir dar paaiskinta kaip rejkia daryti...njum zodziu,rejks pameginti...tikraj geraj sumaste tas zmogutis kuris sita recepta parase;)
tai labai puikus gerimas!!!as pati ragavau ir pasidariau toki...tikrai nesunku ji gaminti...o ypac kai turit toki smulku aprasyma kaip si gerima gaminti!!!
verta pameginti...
TuKe;]~
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad žuvis gražiai apskrustų - Kad žuvis gražiai apskrustų, kepant neuždenkite keptuvės, o į riebalus įberkite truputį druskos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Klausimas: kodėl negalima neperšokus griovio sakyti “op”?
Atsakymas: todėl, kad neperšokus paprastai sakome ką nors rusiškai.