Komentarų archyvas
Avižiniai sausainiai
O tai gal pagaliau gerbiama autorė paaiškins kada jis sodą su grietinę deda? :D
o karsta orkaite tai cia kiek laipsniu???
o jei gramais tai kiek to sviesto reikia?
labai labai labai skanus ;)
Grietinė - sodai nugesint, gi aiškina tau. Ar skaityt nemoki?
tai kam ta grietine ?
Man-nerealiai skanūs išėjo [ happy ]
kaiip tai kam grietine...jei yra soda,tai grietine ,kad jai nugesinti...
o kam grietine?
nu nieko tokie visai.
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Gėrimų patiekimas taurėse - Patiekiant nealkoholinius gėrimus mažuose buteliuose, dedama arba gaiviųjų gėrimų taurė su kojele, arba 1/8 l stiklinė (fužeras). Nešant ant padėklo įvairius gėrimus, sunkūs buteliai statomi arčiau kūno. Taurės statomos dešinėje serviru...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Viršininkas naujam darbuotojui:
- Va, imk šluotą ir sutvarkyk štai čia viską.
- Atleiskit! Aš juk baigiau ISM, TVM ir TSPMI!
- Supratau. Tuomet pirmą kartą pats parodysiu, kaip tai daroma.