Komentarų archyvas
Skanus varškės pyragas
super receptas!!!!!!!!aciu, kad pasidalinat tokiu puikiu pyrago receptu!!!jau nebe pirmakart kepu as pati ir mano drauges:)
jei varske viduje buvo skysta, gal kartais slapesne ji buvo.O kepimo temperatura 180 laipsniu. Man jis visada gaunasi gerai.
mano vyras ne kulinaras, bet si pyraga iskepe labai skaniai, tai dabar ieskojau sio recepto, kepsiu pati nes tikrai patiko
Man varskyte vidury buvo skysta:(.....isorej gavosi puikus pyragiukas, bet vidus...:( ka blogai dariau?
Man tai labai patiko, tikrai lengvas receptas... :) liuks :)
Siaip dar labai skanu valgyti silta pyraga su vaniliniais arba bananiniais ledais, skonis pasakiskas :P
labai lengvas but jus neparaset koks bus diunes laipsnis. but tikrai lengvas nes man tik 13 METU ir jau kepa.:)aciu
Mnau gal ir skanus bet as moku ir skaniau kepti tuos piragus gali cia nesigirti.............
Lepunele matyt mama tau ji Pasake kaip reikia kepti ta pyraga
Na tika iskepiau sita pyraga,galiu pasakyti tkras gardumelis ;) labai skanu ,galiu tik pagirta sita recepta ;)
nesuprantu, kas cia kazkam neaisku? Labai lengvai pagaminamas pyragelis.Jau labai viska aiskiai parasiau.Receptas isbandytas ne karta ir visi produktai surasyti tiksliai.Jei dar kazkas neaisku, klauskit, meginsiu padeti:)
Tiesiog puikus pyragas, labai aciu uz recepta. As krakmolo neturejau, tai jo ir nedejau - gavosi vistiek puikiai. Tik nepamirskit skardeles dugna ir krastus patepti aliejumi arba sviestu - as pamirsau tai padaryti, todel truputi prikepe :)
aciu uz recepta,labai skanus ir grazus pyragas.ir nesuprantu kitu nepasitenkinimo,tipo nesupranta kaip kepti.matomai nera kepia pyragu(;
niam,niam!
ziaurej skanus pyragas,dar wa asj sindie i sule nesiaus ji pardawinet kaziuko mugej ir wisi sake,kad tas pyragas ziauuuuuuurej skanus ir wisi prase recepto!!! (galejo mama ideti jo daugiau i sule ir uz ji asj galejau paprasyti daugiau :D)
KAS SUKURE SITA RECEPTA TURETU BUTI AUKSINIU SEFU,O GAL IR GERESNIU UZ JUOS:D:D:D;D;D Aciux uz recepta ir puikia nuotajka db!
megstu kepti ir isbandyti naujus receptus ,o i savo receptu knyga dedu tik labiausiai patikusius.Sis pyragas butent toks,kuri kepsiu neviena karta.As tesla padarau ryte ir dedu i saldytuva,o ne saldikli.Vakare grizus po darbo belieka padaryt idara,tesla puikiai tarkuojasi...As smarkiai mikseriu plakiau kiausinius,tai idaras buvo skystokas,bijojau kad bus kazkas netaip,dar del apsidraudimo sauksta krakmolo idejau.Puikus,aciu uz recepta
neparaso detaliu kaip zinot
Kodėl varškė po kepimo pasidarė skysta (t.y. nestovi vietoj) ? Dėjau daugiau varškės,jei kas...
NU JAU TUO PYRAGUO SANUOMELIS KAP ISKEPIAU TAI MIGOM NELIKA BLEHA KUD SKUONUS BUTINAJ DUR KURTU KEPSU!!!!
nesamone
Nors dar negaminau, bet jokio sudėingumo nematau ir daug laiko neužima. Kol tešla šals galima daug ką nuveikti. Yra dar sudėtingesnių pagaminimo receptų. Reikės pabandyti.
indi, del kiausiniu viskas labai aiskiai parasyta,paskaityk atidziau.
Saldyklije laikyti tesla tol, kol galesi tesla tarkuoti lenvai ir ji nelips prie trintuves...priklauso nuo saldyklio.Kepti kaip ir dauguma pyragu 180 laipsniu orkaiteje.
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
“Ir į kapą jie nuėjo kartu - su jos dantimis ant jo kaklo..”