Komentarų archyvas
Vištienos troškinys
Einu gamint
gaminsiu jau antra karta,nuostabus receptas,uzteko visiems,ir draugams daviau paragauti- isgyre!!!!!!aciu
labai gardu tikrai kai gaminsite nepasigailesite!!!
Gerai viskas puiku, o kur dedasi grietinele, pagal ideja turetu detis paskutine, bet nesutirstes jei ja tik supilsiu, tai prasau pasakykit KADA DEDASI GRIETINELE?
kada supilti grietinėlę
o tai ka daryti su grietinele ?????
labai skanu pabandziau ir patiko labai.
labai puikus patiekalas, skaniausia su raudona paprika.
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad geriau atsidarytų stiklainiai - Pastovėjusius konservų stiklainius su užsukamais dangteliais lengviau atidarysite jei prieš tai pašildysite. Taip pat pamėginkite užkišti šaukšto galiuką už dangtelio krašto ir šiek tiek atplėšti nuo stiklainio. Taip pateks oro, dangtelis ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Naktį žmogelio mašinoj suveikia signalizacija. Bičas su tapkėm išbėga į lauką ,o ten prie mašinos stovi trys ambalai su treningais, kurių vienas sako:
- Vo maladiec, greitai raktelius atnešei.