Komentarų archyvas
Traškūs miltiniai blynai
isplakus kiausinio baltyma ji supilti i tesla ir sumaisyti?
bandysiu kepti
tai kiek reikia miltu ideti?
man gavosi labai gardus ir traskus
labai skanus blynai ir greitai paruosemi
tiesa kad viena puse iskepe o kita tik vidurys:( bet visvien skanus:)
tikrai skanūs blynai, tik vietoj pieno aš naudoju išrūgas, kurios atsiranda sugižus pienui, o aš jų neišpilu, o surauginu. liux valgis.
Skanūs , bet ne traškūs.
Labai skanus blinai gavosi svarbus dalikas gerai isplakti anskirtus kiaisiniu baltimus ir trinius.Gavosi labai pujkiai, paprastas lengvas greitas receptas acui.!
traškus blynelis
ha ha ha...
kaip skanu
paulius
labai skanus bet ne traskus o siaip tai labai tynkas u cukrum arba su uogiene tai pat koks skanus gerimas tai pat tiktu;)
jo blynai tikrai labai traskus... tik niekas nepasake pagrindinio ingridiento reikia deti saujele zvyro :D
o kiek laiko mazdaug as uztrugsiu kepdamus tuos blynus?
blynus dar galime valgyti su cukrumi
Tikrai traškūs blynai, bet visų pirma nepagailėkit pieno, o kepant-aliejaus.
••Patarimas visoms••• (recepte tai nepasakoma)
Kad blynai nesiraitytų ir būtų tikrai traškūs, reikia
pilti tešlą į neperkaitintą keptuvę, netgi į tik ŠILTĄ,
kad visa tešla pamažu sukietėtų, o tada, tik sustingus
viršutinei (matomai) blyno pusei-blyną apversti ir
vartyti kas 20-30sekundžių. Patikėkit, blynas išeis
traškus! ;)
blynai paprasti bet skanus o as i tesla idejau bananu mmm kaip skanu buvo
Geriausia būtų išplakti plaktuvu atskirai tiek trynius, tiek baltymus, manau turėtų gautis skanūs...
Labai Skanus :)
jokio traskumo,o blynai paprasto skonio,nk ypatingo.
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Apie ką reikėtų pagalvoti spaudžiant sultis ir verdant uogienę - Spausdami sultis ar virdami uogienę, kruopščiai nugriebkite putas. Putose yra bakterijų ir grybelių, kurie gali turėti katastrofiškų pasekmių Jūsų spaudžiamoms sultims arba verdamai uogienei ir marmeladui. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Bendra Rusijos - J.A.V. kosminė įgula skrenda virš Rusijos. Amerikiečiai su prietaisais stebi Žemės paviršių. Staiga vienas amerikietis sušunka:
- Klausykit, labai keistas dalykas. Kaskart, kai skrendame virš Rusijos, aš nuolat matau žmones su teleskopais, tūkstančius tokių žmonių. Jūsų tauta labai domisi astronomija?
- Ne, - atsako rusas, - jie tiesiog geria tiesiai iš butelio.