Komentarų archyvas
Bulvinis apkepas
ir farsa sumaisyt su morkomis ir swogunaIS? ir ar galima paukstienos farsu daryti ? ir skarda aliejum sutept?
tik nesupratau cia ir farsa reikia pakepti ar ne?
tik nesupratau cia ir farsa reikia pakepti ar ne?
as jo dar neragavau betspeju kad jis neskanus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PABANDYKIT:Zalias bulves sutarkuokit per burokine tarka,sumaisykit su prieskoniais ,paruoskit farsa su prieskoniais ir susloksnioukit-bulves,farsas.kepkit orkaitej,kol iskeps.Baigiant kept uztarkuokit surio.Kiekis visko-nuo valganciuju sk.SKANAUS!
Ka tik pabanziau-nepatiko.Bulves sau-mesa sau.Turbut kaz ka ne taip padariau.Kt,karta bandysiu bulves sutarkuot burokine tarka:)
protinguoliai,gi padazas ant virsaus uzsideti jei kas megsta
nu pomidoru padazas ir kecupas man vienas ir tas pats, ojis naudojamas, tai koks skirtum skaip pavadinsi :)db kaip tik gaminu :)
Labai skaniai gavosi. Nors namie nebuvo pomidoru kecupo dariau be jo. Tikrai verta pasigaminti :)
pomidoru padaža, tai ten kur ketciupa ant farso, galima ta, arba ana........
Skamba idomiai,reikes pabandyti :) Bet man iskilo klausimas kam tas pomidoru padazas,jei jo siame patiekale niekur nenaudojame?
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šviežios salotos per rudens darganą - Kad per rudens darganas Jūsų salotos įgautų pikantiškesnio ir netradicinio skonio, paskaninkite jas įdėdami šiek tiek obuolių ir kriaušių kubelių. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kas zalias bet zydras?-klausia krokodilas gena svelniai glostydamas kulverstuka...