Komentarų archyvas
Manų kruopų apkepas su slyvomis
na tikrai idomu kokioje teperaturoje kepti ir kiek laiko ;] telieka pabandyti,manau mano mergytems ir gi patiks ;]
butu idomu suzinot,pvz:.kokioje temperaturoje ir mazdaug kiek laiko kepti,nes nesu nieko panasaus darius neturiu jokio supratimo :).Pameginsiu,tikiuosi,kad mano mazylei patiks.
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Trynių laikymas - Jeigu netyčia ruošiant patiekalus jum reikėjo tik baltymų ir liko nusuvartotų trynių, juos kurį laiką galite juos palaikyti šaldytuve užpyje šaltu vandeniu....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
XX a. vidurys.
Amerikietis turistas atvyko į Sovietų Sąjungos sostinę Maskvą. Rado gatvėje gazuoto vandens automatą. Įmetė monetą, automatas suburzgė, bet niekas neišbėgo. Įmetė antrą monetą - vėl tas pats.
"O čia gera idėja" - pamanė amerikietis. Taip atsirado lošimo automatai.