Komentarų archyvas
Manų kruopų apkepas su slyvomis
na tikrai idomu kokioje teperaturoje kepti ir kiek laiko ;] telieka pabandyti,manau mano mergytems ir gi patiks ;]
butu idomu suzinot,pvz:.kokioje temperaturoje ir mazdaug kiek laiko kepti,nes nesu nieko panasaus darius neturiu jokio supratimo :).Pameginsiu,tikiuosi,kad mano mazylei patiks.
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Pyragų kepimas formose - Kepdami tortus, pyragus, prieš pildami tešlą į skardą ją patepkite sviestu ir gausiai pabarstykite džiūvėsėliais. Toks būdas geriau apsaugos kepinį nuo prilipimo, taip pat susidarys labai graži plutelė....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Pas turtingą bankininką kreipėsi nepažįstamas jaunas žydas:
- Aš noriu jums pasiūlyti puikų sandėrį, iš kurio jums atiteks milijonas frankų.
- Milijonas frankų - susidomėjo bankininkas. - Tai dėmesio verta suma. Ką siūlote?
- Sužinojau, kad jūs duodate dukrai dviejų milijonų frankų kraitį. Aš esu pasiryžęs ją vesti ir už vieną milijoną.