Komentarų archyvas
Skanusis pyragas
as va katik i orkaite ydejau sita pyraga nezinau bet as druskos nedejau nu nezinau ar tai gerai ir kepimo milteliu ydejau o ar tesla skysta turi buti ?
juk tai persikai marinuoti , o ne braskes, juk parasyti bei braskes. bei=ir :) tikriausiai skanu, neisivaizduoju. bet pameginti galima.
tikrai be rysio receptas, o dar ir braskes marinuotos....
dar neragavau bet manau skanu
Nesupratau, tik ko ten 6 dideli šaukštai, ir negi nereikia mielių ar kepimo miltelių, juk nuo pino ir vandens pyragas tikrai neiškils, o gal aš klystu:(Tiesa dar druskos perdaug, na manau kažkas čia ne taip su šituo receptu:(
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Sėdi lėktuve du pilotai, šnekučiuojasi
- Girdėjai, nauja stiuardesė įsidarbino, sakau gal reiktų išbandyt, - sako vienas
- Aha, būtų neblogai.. , - nuėjo ten vienas išbandė, grįžo
- Na, tai kaip, - klausia jo kolega
- Ai, nelabai kaip, mano žmona geriau
- Nu ok, einu aš pabandysiu, - išbande, grįžta
- Na ir kaip?
- A nu jo, tiesa sakei, tavo žmona geriau