Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Komentarų archyvas


Skruzdėlynas


barbora ( 2010-11-05 19:57:47 )
aguonas nebutina deti jos del skonio

as ( 2010-11-03 16:24:42 )
labai skanu ir paprasta pagaminti.10balų

sigitas ( 2010-10-06 19:10:11 )
skruzdelynass super labai skanus viskas isejo taip kaip buvo prasyta recepte aciu kad parasete si recepta.

Rolkis ( 2010-06-15 19:43:02 )
Nu va pagaliau baigiau darytis si skanumyna :D uztrukau 2h + ir siaip gavosi skaniai,bet labai buvo sunku tesla plonai sukociot,teko paprakaituot :D Is 3 kiausiniu butu mazai didelei seimai :D , taigi visko dariau 2x bet nereikejo tiek daug aliejaus. Ir beje jei naturalus medus tai jo biski maziau reik det,o daugiau paprasto cukraus bus geriau. :]

jurgita ( 2010-04-22 11:07:21 )
miltų tikrai daugiau reikia.Bet skanumėlis tai liux.

markas ( 2010-04-17 19:42:04 )
man labai pitiko aciu autorei kuri sukurė Šyyyyyyyyyyyyyyyyyy receptą ;D ;D ;D ;D

mina ( 2010-03-18 10:02:33 )
Tikrai skanu.Ir visai greit pagaminamas,tik glajaus mazesio kiekio tereikia.....,nes man nemazai liko...

Raminta ( 2010-03-13 12:34:35 )
Visai nieko gavos ; }.
Tj nereikia tiek daug to vandens.

jurka ( 2010-02-28 10:45:01 )
kodel man gavos skystas glajus ir nesulipo tie lapeliai.o dariau pagal recepta.

Milita ( 2010-02-21 12:25:19 )
super

justina ( 2010-02-12 15:28:19 )
sveiki, as tai pat darau, tik glaista davau is naturalaus medaus ir trupucio vandens :) uzbarstau razinomis.

megeja ( 2010-02-10 16:24:58 )
na stai skruzdelynas stovi jau ant stalo....labai skanu

mimi ( 2010-01-03 16:58:30 )
o saulėgrąžų aliejus tiks?

monika ( 2009-12-30 14:07:18 )
kiek iseina is tokio kiekio visko ar daug? aR MAZAI?

egle cesnaite ( 2009-12-28 20:22:28 )
labai geras receptas,visalaik gamisniu toki:Dniam niam:p....................................

loreta ir Erika ( 2009-12-15 23:20:03 )
mes rytoj su dukryte bandysim pasigamint,labai norim...bus skanu:)

admin ( 2009-11-23 15:38:37 )
ar sunku labai

Sandrute ;D* ( 2009-11-20 13:04:16 )
O būtina dėti aguonas? (nemėgstu jų)

Iwa ( 2009-11-03 14:20:24 )
Padariau, laiko uzeme nelabai daug. Minkiau 40 min. Glaistui vandens tiek zinoma nepyliau, kad per daug skystai nebutu. Teslai tikrai nereikia nieko daugiau, tik kiausinio ir miltu - ju reikia su kaupu geru pilti.
Labai didelis ACIU autorei uz recepta, jis tikrai puikus. Be je kas kaip nori, tas taip gali ji patobulinti. O siaip kadangi ir taip riebus yra, nes kepamas aliejuje, tai nemanau,kad protinga dar grietines prideti. Tad SEKMES busimiems kepejams.

neswarbu ( 2009-10-28 17:05:30 )
skanu!!! bet daug laiko uzima

Puslapiai: Pirmas <<-10 <<-1 [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] +1>> +10>> Paskutinis

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Bonifacas, Brunonas, Sigisbertas, Margiris, Vyliaudė, Izabelė, Sigitas.

Pasveikink!

Anekdotas

Nors kiek pradedant kalbėti apie šiuolaikinę fiziką, būtina suprasti, kas yra elektra. Paaiškinsiu jums tai mikrobangės krosnelės pavyzdžiu. Pliaukštelėjus jungikliu, elektra laidais patenka į mikrobangę, kur virsta (elektrolizės būdu) mažutėlėmis mikrobangelėmis. Jos viduje naršo tol, kol aptinka gabalą kokio maisto. Aptikusios praneša vienos kitoms pliaukšėdamos uodegėlėmis tam tikru būdu. Tada bangelės - darbininkės prasiskverbia pailgosiomis žarnomis ir susispiečia apie bangą - motiną. Tai sukelia staigų temperatūros šuolį, patiekalas pasitroškina ir būna suvirškintas aminorūgštimis. Fermentai išskiria burbuliukus, po ko seka stenėjimas ir nuleidimas. Požeminiais vamzdžiais pliurzė juda į nutekamųjų vandenų valymo stotį, kuri, savo ruožtu, viską nukreipia į upę, iš kur maišymosi proceso dėka viskas patenka į visas upes regione. Upės krenta iš aukštai ir suka turbinas, kurios gamina elektrą, kuri tuojau pat eina atgal į mikrobangę, tokiu būdu uždarydama elektros grandinę. Pastebėjote? Mikrogranulės su tuo niekaip nesusiję, todėl dėl jų nėra ko jaudintis. Patikėkite - joms į jus nusispjauti.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą