Komentarų archyvas
Linų sausainukai
man sunku buwo issikepti. viskas sudege, bandziau 2 syki isejo bet labai saldu buwo tai nesuprantu kaip ce kepti kaip ce daryti ? nzn ? o dar kai kepiau piraga wiskas isejo hmm o dabar galvoju kodel neiseina sausainiu ir dar vis galwoju is kur gauti dideliu,mizinisku ar minitiuriniu kiausiniu ? mano zmonai wiskas isejna as jos wis prasau kad ji padetu kepti bet wis jinai iswaziuoja i sale.
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šventiškas stiklinės krašto papuošimas cukrumi! - Pamirkykite stiklinės kraštą citrinų sultyse, po to panardinkite jį į smulkų cukrų. Tai sukurs šventinį įspūdį ir suteiks gaivinamiesiems gėrimams bei sultims malonaus skonio. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Daktare, kai aš liežuvio galiuku prisiliečiu prie folgos, kurioje prieš tai kepė bulvės, tai man dilgčoja galvą už ausies. Ką tai galėtų reikšti?
- Kad jūs turite per daug laisvo laiko!