Naujienos
Restoranus gelbsti dienos pietūs

Kai žmonės vis dažniau pietums į darbą nešasi maisto iš namų ar perka parduotuvėje, viešojo maitinimo įstaigoms tenka griebtis įvairių rinkodaros triukų. Vieni populiariausių pasiūlymų - nuolaidos pietaujantiesiems būtent pas juos.
Kaip rašo dienraštis „Verslo žinios", Kęstutis Markevičius, restoranų grupės „Fortas" rinkodaros vadovas, pasakoja, kad restoranas dienos pietų metui turi paruošęs „greitąsias linijas" ir taiko 15-20 proc. mažesnes kainas. Dėl šio sprendimo populiarumo ateityje biurų centruose atidaryti planuojamuose restoranuose tokios linijos taip pat veiks.
K.Markevičius sako pastebintis, kad žmonės į restoranus vis dar eina, tačiau renkasi pigesnius patiekalus, tad atsižvelgiant į tokią padėtį organizuojamos nuolaidų akcijos, ruošiami nauji, pigesni ir sotesni patiekalai, kuriuos klientas gali rinktis ir per pietus.
Eglė Rudokaitė, UAB „Delano" rinkodaros vadybininkė, pasakoja, kad savitarnos restoranuose ir picerijos įvairios naujos nuolaidos ir akcijos taikomos aktyviai. Restoranuose pateikiami pusryčių, dienos pietų už mažesnę kainą pasiūlymai, kai kurie patiekalai taip pat siūlomi su didele nuolaida. „Nors klientų mažėjimas jaučiamas, dienos pietūs padeda jų pritraukti. Nuolatinius lankytojus skatiname įsigyti nuolaidų kortelę", - pasakoja E.Rudokaitė.
Dainius Kalina, UAB „Čili Holdings" generalinis direktorius, sako, kad dienos pietūs restoranų tinkle „Čili" yra naujovė, mat anksčiau visą dieną galiodavo vienas standartinis meniu. „Žmonių ateina gal ir tiek pat, bet džiaugiamės, kad jų stipriai nemažėja", - teigia D.Kalina. Nuo gruodžio mėnesio tinkle taip pat veikia lojalumo programa, suteikianti nuolaidų patiekalams, nemokamų pramogų. Pašnekovas taip pat pasakoja, kad restoranas bendradarbiauja su bendrovėmis, kurios įsipareigoja vesti savo svečius būtent į „Čili" restoranus, o už paslaugas susimoka mėnesio pabaigoje.
Giedrė Jurevičiūtė, restoranų tinklo „Pizza Jazz" rinkodaros vadybininkė, pritaria, kad restoranai, nors ir nepraktikuoja to plačiai, sudaro sutartis su kai kuriomis bendrovėmis, kurioms taikomos nuolaidos, atidedami atsiskaitymai. „Restoranui tai naudinga, nes išsaugomas lojalumas. Kiekvienas mūsų restoranas turi tokių klientų", - sako ji.
Komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Maišas.
Vyras išėjo į darbą, o žmona tuo metu pasikviečia tris meilužius ir linksminasi.
Staiga skambutis į duris. Žmona sukiša meilužius į maišus ir palieka
koridoriuje. ĮgriŪna vyras.
- Kas Čia?
- klausia, rodydamas Į maišus.
- Va, tavo motina iš kaimo dovanų atsiuntė.
- Atsako žmona.
Prieina vyras prie pirmo maišo. Bac koja į jį.
- Kriu kriu,
- pasigirsta iš maišo.
- Kiaulė, gerai.
- Bac į kitą.
- Kukarekų.
- Gaidys, gerai.
- Bac į trečią. Tyla. Bac bac bac. Tyla. Susinervija.
Bac bac bac bac bac. Iš maišo pasigirsta:
- Bulvės čia, bulvės...