Naujienos
Skaniausią žuvį išrinks degustatoriai
Greitai nebereiks sukti galvos, kur Neringoje pavalgyti skanios žuvies.
Kas kurorte skaniausiai gamina žuvį nustatys autoritetinga komisija. Tai paaiškės šiandien vakare po žuvies patiekalų degustacijos, kuri įvyks viešbučio „Nidos smiltė“ restorane.
Pirmą kartą Neringoje surengtai degustacijai kavinių ir restoranų virėjai turi pagaminti patiekalus iš Kuršių mariose sugautų sterkų ir ungurių. Juos vertins profesionalūs degustatoriai, tarp kurių yra ir vienas italas.
Restoranai varžysis dėl geriausio šalto ir karšto žuvies patiekalo, serviruotės, bei dėl žiūrovų simpatijos. Dauguma konkursinių patiekalų vėliau bus įtraukti į restoranų ir kavinių meniu.
Viena iš renginio sumanytojų, Nidos kultūros ir turizmo informacijos centro režisierė Aušra Feser džiaugėsi, jog restoranų ir kavinių savininkai atsiliepė į jų iniciatyvą populiarinti žuvies patiekalus Neringoje ir nepabūgo garsių virtuvės autoritetų iš Vilniaus.
http://www.klaipeda.daily.lt/
Komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Padažą salotoms pasigaminkite patys - Padažą salotoms nedidelėmis sąnaudomis galite pasigaminti patys. Sumaišykite citrinos sultis su alyvų aliejumi, įberkite cukranendrių cukraus ir įdėkite grūsto česnako. Skonį galite įvairinti kitais prieskoniais, pvz., šviežiais prieskonin...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mokytoja atnešė į klasę ir pakabino ant sienos aktą.
- Kas tau, Onute, čia labiausiai patinka ?
- Akys.
- O tau, Jonuk?
- Krūtys.
- Lauk iš klasės!!!
- O tau, Petriuk?
- Išeinu, išeinu,...