Naujienos
Tas žaliasis agurkėlis...

Valgydami agurkus gauname biologiškai aktyvių medžiagų, kurios gerina skrandžio darbą, skatina tulžies išsiskyrimą, lengvina riebalų ir baltymų pasisavinimą.
Nemaistingas, bet naudingas
Maistingumu agurkai nepasižymi, nes turi apie 95 proc. vandens. Sausųjų medžiagų juose yra apie 5 proc., visos jos ištirpusios sultyse, todėl mūsų organizmas jas lengvai pasisavina. Mineralinių medžiagų (kalio, fosforo, lengvai pasisavinamos geležies, jodo) agurkuose yra apie 0,5 proc, daugiausia kalio.
Komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Drumzlinas aliejus - Drumzlinas augalinis aliejus pašviesės, jei į butelį įbersite valgomąjį šaukštą druskos....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Nusipirkau škotų aviganį, tai tas šuo taip kaimynus gąsdina...
- Ką, garsiai loja?
- Jis išvis neloja! Bet tas jo languotas sijonas ir dūdmaišis...