Naujienos
Naujienų archyvas
2008-02-23 Namie ruošti kibinai arba tiesiog pyragėliai su mėsa
2008-02-02 Jungtinėje Karalystėje nustatytas dar vienas paukščių gripo atvejis
2008-02-01 Europos Komisija siūlo reformuoti ES maisto produktų ženklinimo taisykles
2008-01-31 Vykdoma genetiškai modifikuotų produktų kontrolė
2008-01-31 Maisto prekių etiketės ES turės būti aiškesnės
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Patarimai spaudžiant sultis ir konservuojant - • Atrinkite geros kokybės vaisius ir uogas. • Išrinkite pažeistus ir papuvusius vaisius bei uogas. • Paisykite švaros. • Kruopščiai nugriebkite putas! Putose būna bakterijų ir pelėsių. • Stiklainius arba butelius pripilkite iki pat vir...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Į mėsos parduotuvę prieš pat uždarant įbėga moteriškė: - Ačiū Dievui, suspėjau! Ar vištų turite? Mėsininkas iš šaldiklio ištraukia likusią vienintelę vištą ir deda ant svarstyklių. Jos rodo 1 kg svorį. Moteris: - Hmmm...Gal turit didesnę? Mėsininkas nuima vištą, padeda į ankstesnę vietą, paskui vėl ją išima, apverčia, deda ant svarstyklių ir jas pirštu prispaudžia. Svarstyklės rodo 1,5 kg. Moteris: - Puiku! Malonėkit man abidvi.