Patarimai
Apie ką reikėtų pagalvoti spaudžiant sultis ir verdant uogienę
Kategorija:
Kulinarija
Spausdami sultis ar virdami uogienę, kruopščiai nugriebkite putas. Putose yra bakterijų ir grybelių, kurie gali turėti katastrofiškų pasekmių Jūsų spaudžiamoms sultims arba verdamai uogienei ir marmeladui.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Sena višta - Norėdami greičiau išvirti seną vištą, reikia pavirus 20-30 minučių įkišti ją į šaltą vandenį 5-6 minutėms....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ateina blondinė į degalinę ir klausia pardavėjo:
- Ar turite vielos? Mano mašinos rakteliai liko viduje, o aš su viela bandysiu ištraukti tuos raktus...
Pardavėjas duoda vielos, blondinė išėjo, o atėjo žvengiantis vyras, ir sako:
- Tu nematei, blondinės su viela bando raktus ištraukti...
Pardavėjas sako:
- Kas yra, juk normali blondinė, labai protinga...
- Taip, bet mašinoj sėdi kita blondinė ir sako - į kairę, dešinę...