Patarimai
Apie ką reikėtų pagalvoti spaudžiant sultis ir verdant uogienę
Kategorija:
Kulinarija
Spausdami sultis ar virdami uogienę, kruopščiai nugriebkite putas. Putose yra bakterijų ir grybelių, kurie gali turėti katastrofiškų pasekmių Jūsų spaudžiamoms sultims arba verdamai uogienei ir marmeladui.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Pomidorų ir agurkų salotos - Jei ruošiate salotas, stenkitės nemaišyti agurkų ir pomidorų. Agurkai turi medžiagų, kurios naikina vitaminą C, esantį pomidoruose....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Vienam partijos nariui prisisapnavo, kad jis pas meilužę. Netikėtai išgirdęs, kaip grįžta vyras, jis šoka pro langą ir skrenda iš dešimto aukšto. Prie jo priskrenda ragana ant šluotos ir sako:
- Pagadink orą, ir aš tave išgelbėsiu!
Jis išpildo reikalavimą.
- Ne, gadink orą garsiau! - sako ragana.
Jis padidina pastangas.
- Ne, vis ne tai, - sako ragana. Tu jau trečią aukštą pasiekei, turi paskutinį bandymą!
Jis stengiasi iš visų jėgų…
Čia jį purto už pečių:
- Maža to, kad miegate per partijos susirinkimą, bet dar ir…