Patarimai
Ar uogienė-marmeladas jau išvirė?
Kategorija:
Kulinarija
Jei norite sužinoti, ar uogienė ir marmeladas yra jau pakankamai tiršti, darykite taip: pradėdami virti uogienę arba marmeladą į šaldytuvą įdėkite lėkštelę. Po kurio laiko įpilkite į ją šiek tiek uogienės/marmelado ir, kad atvėstų, pastatykite atgal į šaldytuvą. Po to paimkite šaukštą ir perbraukite juo per uogienę/marmeladą. Jei žymės nelieka – uogienė jau išvirusi.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kelios moteriškės giriasi savo sūnumis:
- Mano sūnus yra kunigas, kai jis pasirodo žmonėms, visi kreipiasi į jį “Šventas tėve”.
-O mano sūnus yra vyskupas, kai jis pasirodo žmonėms, visi kreipiasi į jį “Jūsų šventenybe”.
Trečia moteriškė kažko tyli. Kitos dvi ima klausinėti jos:
-O tai kas tavo sūnus? Ar jis jau visai niekam tikęs?
Ta, neiškentus pareiškia:
- O mano sūnus yra dvimetrinis gražuolis, dirbantis naktiniame vyrų striptizo klube. Ir kai jis pasirodo žmonėms, visi sako: “O dieve!”.