Patarimai
Birūs ryžiai
Kategorija:
Kulinarija
Kad virti ryžiai būtų birus, berkite juos į pasūdytą vandenį. Virkite 25-30 min., paskui suberkite į rėtį ir perliekite verdančiu vandeniu.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad nesuminkštėtų paplotis - Prieš dėdami vaisius ant torto papločio, ištepkite jį plaktais baltymais - tada jis nesuminkštės. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Išbučiuota varlė sako karalaičiui:
- O žinai, juk tai tiesiog nuostabu! Juo labiau, kad mūsų pelkėje niekad niekas net negirdėjo apie jokias karalaites…