Patarimai
Birūs ryžiai
Kategorija:
Kulinarija
Kad virti ryžiai būtų birus, berkite juos į pasūdytą vandenį. Virkite 25-30 min., paskui suberkite į rėtį ir perliekite verdančiu vandeniu.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Žvilgantys įrankiai ir puodai - Nerūdyjančio plieno puodus ir įrankius valykite minkšta medžiagos skiautele, kad nenusybraižytų. Kartą per mėnesį išspauskite pusę citrinos ir jos sultimis valykite puodus. Jos pašalins rudas dėmes. Jeigu dėmės įsisenėjusios, pripilkte ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Jei žemė suktusi 30 kartų greičiau, tai algą gautume kiekvieną dieną, bet moterys nukraujuotų negyvai...