Patarimai
Blynai su lengvu karamelės prieskoniu
Kategorija:
Kulinarija
Kai kitą kartą kepsite blynus, į keptuvėje ištirpdytą sviestą įdėkite šiek tiek cukraus. Tai „pagerina” blynų skonį – jie įgauna lengvą karamelės prieskonį.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Sulčių spaudimas - Prieš spausdami sultis, apelsinus, greipfrutus ir citrinas paridenkite ant stalo, tada išspausite daugiau ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Interviu su milijonieriumi:
- Sakykit, kas jums padėjo užsidirbti tiek pinigų?
- Kantrybė, tik kantrybė!
- Bet mes juk žinome daugybę dalykų, kur jokia kantrybė nepadėtų. Tarkim, jei nešiotum vandenį rėtyje, tai kad ir kiek besistengtum, vandens neprineštum?
- Kodėl gi ne? Tereikia sulaukti žiemos…