Patarimai
Blynai su lengvu karamelės prieskoniu
Kategorija:
Kulinarija
Kai kitą kartą kepsite blynus, į keptuvėje ištirpdytą sviestą įdėkite šiek tiek cukraus. Tai „pagerina” blynų skonį – jie įgauna lengvą karamelės prieskonį.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Jei leisite tešlai kilti 2 kartus, duona bus minkštesnė - Jei leisite tešlai kilti 2 kartus (pirmą kartą – maišymo inde, antrą – kepimo skardoje), duona bus dar minkštesnė. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kartą Floridoje merginos įsibrovė į privačioje valdoje esantį ežerą ir pradėjo maudytis nuogos. Staiga atėjo šeimininkas. Merginos jam pradėjo šaukti, kad neišlips iš vandens, kol jis neišeis. Šeimininkas joms ir sako:
- Man visiškai nesvarbu, ką jus čia veikiate. Aš tik atėjau savo krokodilų pašerti.