Patarimai
Bulvės salotose, mišrainėse
Kategorija:
Kulinarija
Ar žinote, kad mišrainėms tinka mažiau krakmolingos bulvės. Jos būna sausesnės ir mišrainei paruošti gali reikti daugiau majonezo, aliejuas ar grietinės. Bulves mišrainmės virkite neskustas, lupkite atvėsusias. Bulves virkite didesniame kiekije vandens, verdant įdėkite šaukštą svieto. Išvirtas bulves perliekite vandeniu, kad po to būtų lengviau nulupti. O majonezą maišykite ne daugiau kaip 30 minučių iki salotų patiekimo.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Jeigu valgis per aštrus - Jeigu valgis per aštrus, skonį neutralizuos žiupsnelis cukraus. Jeigu salotų padažams vartojate liesus pieno produktus, rūgštumą galite sumažinti trupučiu cukraus pudros. pagal http://www.dansukker.lt...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kaip tau sekėsi vairavimo kursai?
- Nežinau, instruktorius vis dar komos būsenoj.