Patarimai
Bulvės salotose, mišrainėse
Kategorija:
Kulinarija
Ar žinote, kad mišrainėms tinka mažiau krakmolingos bulvės. Jos būna sausesnės ir mišrainei paruošti gali reikti daugiau majonezo, aliejuas ar grietinės. Bulves mišrainmės virkite neskustas, lupkite atvėsusias. Bulves virkite didesniame kiekije vandens, verdant įdėkite šaukštą svieto. Išvirtas bulves perliekite vandeniu, kad po to būtų lengviau nulupti. O majonezą maišykite ne daugiau kaip 30 minučių iki salotų patiekimo.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Minkšta mėsa - Kepamą mėsą šlakstykite karštu vandeniu ar sultiniu. Laistoma šaltu vandeniu, ji bus kietesnė....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Maikas Taisonas vėl ryžosi grįžti į ringą. Nuspręsta, kad jis susirungs su stipriausiu boksininku, bet prieš pat varžybas paaiškėjo, kad priešininkas pabūgo ir neatvyks. Ką daryti? Publika laukia, reikalingas varžovas. Pasiūlė gretimo turgaus mėsininkui: - Jei atlaikysi vieną raundą, gausi 500 tūkstančių žaliųjų. Tasai sutinka. Prasideda kova. Taisonas smūgiuoja ir kaire, ir dešine, mėsininkas stovi visą raundą. Organizatoriai apstulbę, jie sako: - Jei atsilaikysi dar vieną raundą, gausi visą milijoną… Mėsininkas atlaikė. Visi pasibaisėję. Vėl siūlo: - Jei atsilaikysi dar vieną raundą, gausi 3 milijonus… Mėsininkas sako: - Ne, daugiau nebegaliu, dabar aš jam snukį sumalsiu!