Patarimai
Bulvės salotose, mišrainėse
Kategorija:
Kulinarija
Ar žinote, kad mišrainėms tinka mažiau krakmolingos bulvės. Jos būna sausesnės ir mišrainei paruošti gali reikti daugiau majonezo, aliejuas ar grietinės. Bulves mišrainmės virkite neskustas, lupkite atvėsusias. Bulves virkite didesniame kiekije vandens, verdant įdėkite šaukštą svieto. Išvirtas bulves perliekite vandeniu, kad po to būtų lengviau nulupti. O majonezą maišykite ne daugiau kaip 30 minučių iki salotų patiekimo.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Migodlų plėvelė - Migdolų plėvelę lengviau nuimsite, jeigu juos pirmiausiai nuplikysite karštu vandeniu, o perliesite - šaltu. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mokytoja paprašė moksleivių atsinešti į pamoką kokių nors medicinos prietaisų. Vaikai ir atsinešė - kas tvarstį, kas švirkštų. O Petriukas atsinešė deguonies kaukę. Mokytoja klausia: - Petriuk, iš kur tu tą kaukę paėmei.
- Iš močiutės.
- Kaipgi iš močiutės? Ar ji nieko nesakė?
- Sakė: “Ap… Ap..”