Patarimai
Cukrus ir svogūnai
Kategorija:
Kulinarija
Kai kepu svogūnus, paprastai pabarstau ant jų šiek tiek cukraus. Jie būna geresnio skonio ir gražesnės spalvos.
Folka Björkman, Oslo
pagal http://www.dansukker.lt
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Riebi sriuba - Riebią sriubą perkoškite per šaltu vandeniu sudrėkintą drobelę - dalis riebalų liks ant jos;...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- O kur karvė mano mylimiausia?
- Tu ką, Jonai! 20 metų jau praėjo.
- Tai aš ir klausiu, kur mano karvė?
- Tu ką, Jonai! Karvės 8 metus gyvena tik.
- Ir kur karve?
- Tu kokioje srytyje stiprus? Zoologija ar mechanika?
- Mechanika.
- Tai sulūžo tavo karvė!