Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Patarimai


Cukrus ir svogūnai

Kategorija: Kulinarija


Kai kepu svogūnus, paprastai pabarstau ant jų šiek tiek cukraus. Jie būna geresnio skonio ir gražesnės spalvos.

Folka Björkman, Oslo
pagal http://www.dansukker.lt


Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.

PATIEKALAI.LT rekomenduoja

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Teobaldas, Vaidivutis, Vydmina, Valentas, Aldas, Vaidevutis.

Pasveikink!

Anekdotas

Eina lapė ir skaito knygą. Sutinka zuikį. Tas sako:
- Lape, ką čia skaitai?
- Knygą apie logiką.
- O kas tai yra?
- Na, vienu žodžiu, turi degtukų?
- Turiu.
- Tai gali parūkyt?
- Galiu.
- Kai parūkai, užsinori ir išgert.
- Žinoma.
- Išgėręs ir mergų užsinori... Tai va čia ir yra logika.
- Aaa, supratau!
Kitą dieną eina kiškis ir sutinka vilką, kiškis sako:
- Žinai, kas yra logika?
- Na ne.
- Tai gal pasakyt?
- Rėžk.
- Turi degtukų?
- Ne.
- Tai tu gėjus.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą