Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Patarimai


Cukrus ir svogūnai

Kategorija: Kulinarija


Kai kepu svogūnus, paprastai pabarstau ant jų šiek tiek cukraus. Jie būna geresnio skonio ir gražesnės spalvos.

Folka Björkman, Oslo
pagal http://www.dansukker.lt


Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.

PATIEKALAI.LT rekomenduoja

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Alfonsas, Liucilė, Volfgangas, Skirgaila, Skirvydė, Edmundas, Darata, Volfas.

Pasveikink!

Anekdotas

- O kur karvė mano mylimiausia?
- Tu ką, Jonai! 20 metų jau praėjo.
- Tai aš ir klausiu, kur mano karvė?
- Tu ką, Jonai! Karvės 8 metus gyvena tik.
- Ir kur karve?
- Tu kokioje srytyje stiprus? Zoologija ar mechanika?
- Mechanika.
- Tai sulūžo tavo karvė!

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą