Patarimai
Cukrus ir svogūnai
Kategorija:
Kulinarija
Kai kepu svogūnus, paprastai pabarstau ant jų šiek tiek cukraus. Jie būna geresnio skonio ir gražesnės spalvos.
Folka Björkman, Oslo
pagal http://www.dansukker.lt
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Jei neturite kulinarinio švirkšto, naudokite maišelį - Viename kampe iškirpkite nedidelę skylutę, pridėkite grietinėlės, užspauskite maišelį ir purkškite. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kabrioletas. Odinis salonas.Turbodyzelis. Lieti ratai. Pasiekia maksimalų greitį starto momentu.