Patarimai
Cukrus ir svogūnai
Kategorija:
Kulinarija
Kai kepu svogūnus, paprastai pabarstau ant jų šiek tiek cukraus. Jie būna geresnio skonio ir gražesnės spalvos.
Folka Björkman, Oslo
pagal http://www.dansukker.lt
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip suteikti žuviai naujo skonio - Šiek tiek pavolioję žuvį rudoje cukraus pudroje suteiksite jei naujo skonio. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ketvertas na drebezgi girtų suvirsta į taxi. Penktasis kiek blaivesnis sako taksistui:
- Šefe, jie jau neapverčia liežuvio, tad atmink, kur juos vežti: pirmą - į Žirmūnus, antra - į Senamiestį, trečią - į Lazdynus, ketvirtą - į Pilaitę.
- Supratau, - sako taksistas, bet po kurio laiko grįžta į barą, susiranda tą penktąjį ir klausia:
- Gal galėtum dar syki paaiškint, kur vežt, nes sankryžoj staigiai stabdžiau ir jie man susimaišė.