Patarimai
Cukrus kaip prieskonis
Kategorija:
Kulinarija
Cukrus gali būti vartojamas kaip prieskonis, panašiai kaip druska ir pipirai. Žiupsnelis cukraus, įbertas į troškinį, pomidorų padažą ar faršą, skoniui suteikia išbaigtumo ir paryškina kitus prieskonius.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Nedarinėkite durelių - Kepdami pyragą, nedarinėkite orkaitės durelių, nes pyragas gali sukristi. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ateina sveplas kiskis i parduotuve ir sako:
- duokit man alepsinu!
- kiski, mes neturim alepsinu! mas prekiaujam apelsinais!- pasako pardaveja.
ateina kita diena kiskis i parduotuve ir sako:
- duokit man alepsinu!
- kiski, mes neturim alepsinu! jeigu tu kita karta atejes paprasysi alepsinu, as prikalsiu tave prie kedes!
ateina rotojaus diena kiskis i parduotuve ir sako:
- ar turit plaktuka?
- ne,- atsako pardaveja.
- ar turit viniu?
- ne,- vel atsako pardaveja.
- ar turit kede?
- ne,- ir vel atsako pardaveja.
- tai duokit man alepsinu!