Patarimai
Cukrus kaip prieskonis
Kategorija:
Kulinarija
Cukrus gali būti vartojamas kaip prieskonis, panašiai kaip druska ir pipirai. Žiupsnelis cukraus, įbertas į troškinį, pomidorų padažą ar faršą, skoniui suteikia išbaigtumo ir paryškina kitus prieskonius.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Lygus ir blizgantis glajus - Lygų ir blizgantį glajų galite pagaminti sumaišę cukraus pudrą su nedideliu kiekiu šilto pieno. pagal http://www.dansukker.lt...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kaimas . Mergina, atvažiavusi pailsėti, eina prie upės maudytis. Ją
sulaiko senutė:
- Graži, tu mergaite...
- Tikrai? Ačiū...
- Ir jauna...
- Mmmm...
- Vaikinai paskui tave, matyt, tik ir telaksto?
- Na, taip...
- Ir nei vienam neatsiduodi, ar ne?
- Neatsiduodu.
- Oi, kaip vėliau pasigailėsi...
Atgal
Į viršų