Patarimai
Cukrus kaip prieskonis
Kategorija:
Kulinarija
Cukrus gali būti vartojamas kaip prieskonis, panašiai kaip druska ir pipirai. Žiupsnelis cukraus, įbertas į troškinį, pomidorų padažą ar faršą, skoniui suteikia išbaigtumo ir paryškina kitus prieskonius.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Pomidorų ir agurkų salotos - Jei ruošiate salotas, stenkitės nemaišyti agurkų ir pomidorų. Agurkai turi medžiagų, kurios naikina vitaminą C, esantį pomidoruose....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Eina meška per mišką, visa tokia pasikėlus pasikėlus, ir mato: tamsoj, po egle, kažkieno akys kaip arbūzai į ją žiūri. Meška nusigando ir iš už kelmo pravebleno:
- Kas ttten???
- Peliukas!!!
- O kodėl akys tokios didelės?
- Kakų darau..