Patarimai
Glajaus blizgesys 2
Kategorija:
Kulinarija
Glajus bus lygus ir blizgės, jei miltinį cukrų sumaišysite su nedideliu kiekiu šilto vandens.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Lašišos atšildymas - Šaldyta lašiša turi būti atšildoma pamažu, šaldytuve. Paprastai tai trunka 1-2 dienas. Tuomet mėsa nepraras skonio ir stangrumo....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Filosofijos paskaita. Dėstytojas aiškina:
- Taigi remdamiesi žymiausiais filosofais galime teigti, kad žmogus patiria laimę ne įgijęs norimus dalykus, o jų siekdamas…
Staiga pasigirsta kažkokio studento balsas:
- Pone profesoriau, o ar jūs kada nors bandėte vidury žiemos, tamsią naktį, bėgti prie paskutinio autobuso, kuris jau ruošiasi išvažiuoti iš stotelės?