Patarimai
Kad pavyktų kepsnys ant grotelių
Kategorija:
Kulinarija
Mėsą išimkite iš šaldytuvo mažiausiai prieš valandą. Mėsa bus sultinga jei rinksitės ne pernelyg liesą, kepant nepjaustysite, o sūdysite tik baigiant kepti. Jei spustelėjus mėsa įdumba, viduje ji dar neiškepusi, yra kraujo, jei elastinga- viduje bus rausva, jei jos nebegalima įspausti, kepsnys bus gerai iškepęs.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Žuvies žvynai - Jei sunkiai nusivalo žvynai, tai tris sekundes žuvį panardinkite į verdantį vandenį. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Paradoksas: norint sumažinti alkoholio vartojimą, reikia padidinti gražių moterų skaičių, o norint padidinti gražių moterų skaičių, reikia padidinti alkoholio vartojimą