Patarimai
Kad pavyktų kepsnys ant grotelių
Kategorija:
Kulinarija
Mėsą išimkite iš šaldytuvo mažiausiai prieš valandą. Mėsa bus sultinga jei rinksitės ne pernelyg liesą, kepant nepjaustysite, o sūdysite tik baigiant kepti. Jei spustelėjus mėsa įdumba, viduje ji dar neiškepusi, yra kraujo, jei elastinga- viduje bus rausva, jei jos nebegalima įspausti, kepsnys bus gerai iškepęs.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Daržovių ir vaisių šaldymas - Daržoves, prieš jas sušaldydami, privalote apvirinti. Dauguma vaisių sušaladomi cukraus sirupe....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Susilažina 3 lakūnai, kas geriau pameluos. Vienas: “leidžiuosi aš - staiga - važiuoklė neišsiskleidžia, tai aš tik prisitaikiau, tiesiai ant važiuojančios mašinos nusileidau, tai net korpuso nesubraižiau. Kitas - ai, čia tai nieko, va aš tai skrendu - žiūriu iš abiejų variklių dūmai rūksta. Iki oro uosto toli, rūkas visur, tai aš tik prisitaikiau ir ant lauko keliuko net nekrestelėjęs nusileidau. Trečias - būna ir taip. O įsivaizduojate, man kaip praėjusią savaitę buvo, aš su krovininiu lėktuvu skraidau. Sukrovė krovinį ir skrendu per Atlantą. Antras pilotas nueina pažiūrėti į krovinį, grįžta ir sako - įsivaizduoji, ten 50 tonų degtinės. Bet mes atskridome blaivūs - stiklinių neradome.