Patarimai
Kad pavyktų kepsnys ant grotelių
Kategorija:
Kulinarija
Mėsą išimkite iš šaldytuvo mažiausiai prieš valandą. Mėsa bus sultinga jei rinksitės ne pernelyg liesą, kepant nepjaustysite, o sūdysite tik baigiant kepti. Jei spustelėjus mėsa įdumba, viduje ji dar neiškepusi, yra kraujo, jei elastinga- viduje bus rausva, jei jos nebegalima įspausti, kepsnys bus gerai iškepęs.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip prižiūrėti keramikinę viryklę - Niekas taip nekenkia keraminiam viryklės paviršiui kaip pridegęs cukrus. Jeigu verdant liukrą nukris bent lašas karšto sirupo, kaip galėdama greičiau (kol nesustingo) pašalinkite jį peiliu, apvyniotu skudurėliu. Taip pat ant keraminio paviršia...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Apsiženija dzūkelis. Pirmoji naktis. Tėvas:
- Sūnuk, jei kas ne tep, aš už sienos, klausk, nesigėdzyk.
Sugulė jaunieji, po pusvalandžio.
- Tėtuk....Tėtuk...!
- Ko sūnuk?
- Nelanda !
- Griecinėlės slojikelin pamirkyk tai inlys!
Po penkių minučių.
- Tėtuk... Tėtuk...!
- Nu ko gi dar?
- Nu nelanda !
- Taigi aš tau sakiau, griecinėlės slojkelin pamirkyk tai lys!
- Tai kad slojkelin nelanda...