Patarimai
Kad pertrinta sriuba nebūtų skysta
Kategorija:
Kulinarija
Kad pertrinta sriuba nebūtų skysta, galima ją uždaryti sužiedėjusio pyrago minkštimu, išmirkytu sultinyje ir pertrintu per sietelį;
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vaisių žievelės - Citrusinių vaisių žieveles nulupkite ir sudžiovinkite, o laikykite uždarytame stiklainyje. Jos puikiai tiks patiekalams pagardinti....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Banko direktorius nepranešęs apsilanko kaimo filiale ir mato: kasa atidaryta, už langelio nė gyvos dvasios. Pro praviras duris gretimoje patalpoje jis pastebi kortomis lošiančius tris tarnautojus. Direktorius įniršęs paspaudžia aliarmo mygtuką. Jokios reakcijos. Po dešimties minučių pagaliau pasirodo kaiminystėje esančio baro padavėjas. Ant jo padėklo piukuojasi trys bokalai alaus.