Patarimai
Kaip biriai išvirti ryžius?
Kategorija:
Kulinarija
Kaip biriai išvirti ryžius? Nuplauti ryžiai suberiami i verdantį pasūdytą vandenį (3 l vandens, 30 g druskos, 0,5 kg ryžių) ir verdami ant mažos ugnies. Išvirusius ryžius reikia supilti į sietelį ir perpilti karštu vandeniu. Kai vanduo nutekės, ryžius sudėti į keptuvę, užpilti trupučiu šildyto sviesto ir pakaitinti orkaitėje.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip pažinti šviežią mėsą - Gera jautiena turi būti nei per šviesi, nei per raudona, nes, jei per šviesi, tai rodo, kad gyvulys nebuvo visiškai sveikas, o jei tamsiai raudona, - gal gyvulys nepjautas, nes kraujas nenutekėjęs, o gal būt, ir sirgęs ar nudvėses.Gera mėsa netu...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Eina ežiukas mišku,ir girdi vovere dainuoja:
-Ežiukas,ežiukas šiknoj pagaliukas.
Ežiukas pasižiūri į voverę,tačiau nieko nesako.Po kiek laiko vel girdi:
-Ežiukas,ežiukas šiknoj pagaliukas!
Tada jau ežiukas susinervina ir pradeda dainuoti:
-Voverė,voverė šiknoj inkariukas!
Voverė pasimetus sako
-Ežiuk,ką tu čia dainuoji,juk visai nesirimuoja...
Ežiukas atsako
-Na,tai kas?Juk sunkiau ištraukti.