Patarimai
Kaip marinuoti mėsą
Kategorija:
Kiti
Geriausiai tinka viršuje susegami plastikiniai maišeliai- juose galima marinuoti įvairių rūšių mėsą. Jie neužima daug vietos šaldytuve ir mėsos gabaliukai tolygiai marinuojasi. Jeigu marinuojate dubenyje, rinkitės plastikinį ar keraminį, o ne metalinį, kuris gali pakeisti skonį.
Mėsą laikykite uždengtą šaldytuvę, kol ji marinuojasi, ir kartkartėmis pavartykite, kad tolygiau pasiskirstytų marinatas.
Prieš kepdamos nukratykite marinato likutį. Užvirkite likusį marinatą ir juo laistykite kepsnį, kol kepa, kad neišdžiūtų. Jeigu marinatas saldus, laistykite tik paskutines 10 min. , nes gali pridegti.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Patiekalai su želatina - Patiekalus su želatina laikykite šaldytuve. Išimkite pusvalandį prieš tiekdami....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Prabangi parduotuvė. Labai graži moteris matuojasi 50 tūkstančių dolerių vertės kailinius. Vyras išrašo čekį. Pardavėjas sako:
- Šiandien - šeštadienis, todėl kailinius galėsite pasiimti pirmadienį, kai čekį patvirtins bankas.
Pirmadienį ateina tas pats vyras, o pardavėjas šaukia:
- Kaip jums negėda, jūsų sąskaita - tuščia!
- Aš tik atėjau padėkoti už patį nuostabiausią savaitgalį mano gyvenime...