Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Patarimai


Kaip pažinti šviežią mėsą

Kategorija: Kulinarija


Gera jautiena turi būti nei per šviesi, nei per raudona, nes, jei per šviesi, tai rodo, kad gyvulys nebuvo visiškai sveikas, o jei tamsiai raudona, - gal gyvulys nepjautas, nes kraujas nenutekėjęs, o gal būt, ir sirgęs ar nudvėses.
Gera mėsa neturi jokio kvapo.
Verdama gera mėsa nelabai susitraukia ir mažėja.
Pastovėjus ir gera mėsa nebūna slidi ar šlapia.
Riebalų turėtų būti ne per daug ir ne per mažai.
Jaučio, pjauto prieš 2-3 dienas, virta ar kepta mėsa būna ne tokia skani, kieta ir sunkiai virškinama.
Šviežiai papjovus gyvulį, mėsa blizga ir turi raudonai violetinį atspalvį.

Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.

PATIEKALAI.LT rekomenduoja

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Kalikstas, Vincentas, Mindaugas, Rimvydė, Fortunata.

Pasveikink!

Anekdotas

Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių pilna.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą