Patarimai
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Arabata ir jos atsiradimas trumpai - Arbatos tėvyne laikoma Kinija. Iki III m. e. a. arbata dažniausiai buvo vartojama tik kaip vaistas ar tonizuojantis gėrimas, ruošiamas iš šviežių arbatžolių...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Apie viengungių mitybą
Marius stovi tarpdury su bliūdeliu ir jame kažką kapsto.
- Ką čia valgai?
- Ai š*** kažkokį. Pupelės. Susiverčiau su tuo skysčiu ten. Paragavau - neskanu. Nuploviau tą skystį, bandau valgyt - vistiek neskanu. Šaldiake kažkokį pomidorų padažą radau ir susipyliau. Žiūriu - netoks kažkoks. Ant etiketės - 2006 liepa. Nu kečupui tai koks skirtumas. Bet pabandžiau valgyt ir teko nuplaut. Hm, galvoju, ką čia užsidėt - paėmiau to vorčesterio padažo iš spintelės. Užsipyliau - nesąmonė kažkokia. Tai nuploviau ir vat valgau be nieko - nes dar ketvirtąkart plaut reikės.