Patarimai
Kepdami tortus ar pyragus
Kategorija:
Kulinarija
Kepdami tortus ar pyragus, skardą, pries pildami tešlą, patepkite sviestu ir gausiai pabarstykite džiūvėsėliais. Šitaip geriau apsaugosite kepinj, kad nepriliptų, be to, jis apsitrauks gražia plutele.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Gaminant maistą naudojama cukraus pudra - Gaminant maistą, galima vartoti ir cukraus pudrą. Prieš kepdami vištienos filė, lengvai ištrinkite mėsą cukraus pudra. Skanu. http://www.dansukker.lt...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Blondinė, pusdienį važinėjusi po parduotuves, grįžta namo labai įsiaudrinusi ir pasakoja vyrui:
– Įsivaizduoji, brangusis, šiandien gatvėje sutikau Ramunę, su kuria nesimatėme visą amžinybę.
– Ir kaip ji gyvena? – gana abejingai palaiko pokalbį vyras.
– Ji gyvena gerai, bet štai abi mašinas teks atiduoti į metalo laužą.