Patarimai
Kepdami tortus ar pyragus
Kategorija:
Kulinarija
Kepdami tortus ar pyragus, skardą, pries pildami tešlą, patepkite sviestu ir gausiai pabarstykite džiūvėsėliais. Šitaip geriau apsaugosite kepinj, kad nepriliptų, be to, jis apsitrauks gražia plutele.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Orkaitės įkaitinimas - Orkaitė turi įšilti iki reikiamos temperatūros dar iki tol, kol jūs įdėsite kepinį. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Pasveikink!
Anekdotas
Petriukas stovyklauja su šeima ir tėtis pagauna auksinę žuvelę ir sako:
-Na tai ko noretum,Petriuk,kad tau išpildytu žuvelė..
Petriukas sako :
-Ežiuko,ežiuko...
Tevas rėkia :
-Pi*don tą ežiuką !!
Mama rėkia :
-Ištraukit,Ištraukit ...