Patarimai
Kepdami tortus ar pyragus
Kategorija:
Kulinarija
Kepdami tortus ar pyragus, skardą, pries pildami tešlą, patepkite sviestu ir gausiai pabarstykite džiūvėsėliais. Šitaip geriau apsaugosite kepinj, kad nepriliptų, be to, jis apsitrauks gražia plutele.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Bulvių skutimas - Prieš skutant bulves, kad rankos neįjuostų, suvilgykite jas actu ir leiskite nudžiūti. Bulves pjaustykite tik nerūdijančiu peiliu....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Tramvajuje sėdi senutė. Šalia jos stovi liesas išvargęs studentas. -Ko gi tu,mielasis, toks sulysęs, - kreipiasi į jį senutė. -Užduoda daug,- atsako. -Tu turbūt pirmūnas? -Ne... Senutė, matydama studentą ant rankos užsimetus apsiaustą, pasiūlo: -Duok, mielasis, nors tavo apsiaustą palaikysiu, juk tau sunku. -Čia ne apsiaustas, - atsako vaikinas,- čia studentas Petraitis. Va jis- pirmūnas.