Patarimai
Mėsa
Kategorija:
Kulinarija
Mėsą, pirktą įpakuota polistireninio putplasčio padėkluose, išimkite, padėklus išmeskite, o mėsą iš naujo įvyniokite. Šviežią mėsą sušaldytą galite laikyti neilgiau kaip 6 mėnesius. Iš dalies atitirpusios mėsos dar kartą nesušaldykite - pirmiau ją išvirkite.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Mielės greičiau pakils - Mielės greičiau pakils, jeigu jas užpilsite šiltu pienu su cukrumi. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Du sliekai iškišo laukan galvas:
- Mama, kas ten toks didelis ir gražus šviečia?
- Tai Seimas, sūneli.
- O kas ten tviska ir raibuliuoja?
- Tai Prezidentūra, sūneli.
- O tas dideliais užtamsintais langais aikštėje?
- Tai mūsų Vyriausybė, sūneli…
- Mama, o kodėl mes dumble gyvename?
- O, tai - mūsų tėvynė, sūneli…