Patarimai
Mėsa
Kategorija:
Kulinarija
Mėsą, pirktą įpakuota polistireninio putplasčio padėkluose, išimkite, padėklus išmeskite, o mėsą iš naujo įvyniokite. Šviežią mėsą sušaldytą galite laikyti neilgiau kaip 6 mėnesius. Iš dalies atitirpusios mėsos dar kartą nesušaldykite - pirmiau ją išvirkite.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šaltas vanduo baltymams - Kiaušinių baltymus geriau išplaksite, jei į juos įpilsite truputį šalto vandens. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Įdiegė į automobilį "Windows XP" operacinę sistemą. Važiuoja automobilis ir sustoja sankryžoje, o per gatvę eina nerealaus grožio blondinė. Lange pasirodo užrašas: "Jei norite šį vaizdą išsaugoti kaip ekrano užsklandą - spauskite akseleratorių."