Patarimai
Mėsa
Kategorija:
Kulinarija
Mėsą, pirktą įpakuota polistireninio putplasčio padėkluose, išimkite, padėklus išmeskite, o mėsą iš naujo įvyniokite. Šviežią mėsą sušaldytą galite laikyti neilgiau kaip 6 mėnesius. Iš dalies atitirpusios mėsos dar kartą nesušaldykite - pirmiau ją išvirkite.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Žuvies sultingumas - Nelaukite, kol žuvis visiškai atšils – dings jos sultingumas...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Du medžiotojai eina mišku. Staiga vienas nualpo, ėmė ir nugriuvo. Nekvėpuoja, akys užsimerkė! Kitas medžiotojas telefonu kviečia pagalbos:
- Mano draugas negyvas! Ką turiu daryti?
- Prašome nusiraminti. Visų pirma prašom įsitikinti, kad jūsų draugas tikrai negyvas.
Po kiek laiko - šūvis.
- Tvarkoj, ką dabar daryti?