Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Patarimai


Minkšta mėsa

Kategorija: Kulinarija


Kepamą mėsą šlakstykite karštu vandeniu ar sultiniu. Laistoma šaltu vandeniu, ji bus kietesnė.

Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.

PATIEKALAI.LT rekomenduoja

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Gilvinas, Tauras, Celestinas.

Pasveikink!

Anekdotas

Maikas Taisonas vėl ryžosi grįžti į ringą. Nuspręsta, kad jis susirungs su stipriausiu boksininku, bet prieš pat varžybas paaiškėjo, kad priešininkas pabūgo ir neatvyks. Ką daryti? Publika laukia, reikalingas varžovas. Pasiūlė gretimo turgaus mėsininkui: - Jei atlaikysi vieną raundą, gausi 500 tūkstančių žaliųjų. Tasai sutinka. Prasideda kova. Taisonas smūgiuoja ir kaire, ir dešine, mėsininkas stovi visą raundą. Organizatoriai apstulbę, jie sako: - Jei atsilaikysi dar vieną raundą, gausi visą milijoną… Mėsininkas atlaikė. Visi pasibaisėję. Vėl siūlo: - Jei atsilaikysi dar vieną raundą, gausi 3 milijonus… Mėsininkas sako: - Ne, daugiau nebegaliu, dabar aš jam snukį sumalsiu!

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą