Patarimai
Minkšta mėsa
Kategorija:
Kulinarija
Kepamą mėsą šlakstykite karštu vandeniu ar sultiniu. Laistoma šaltu vandeniu, ji bus kietesnė.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Plikyta tešla - Iš plykytos tešlos pagamintus skanėstus rekia iškarto suvalgyti, nes ilgai laikomi jie pasidaro ne itin malonaus skonio. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Eina ežiukas mišku,ir girdi vovere dainuoja:
-Ežiukas,ežiukas šiknoj pagaliukas.
Ežiukas pasižiūri į voverę,tačiau nieko nesako.Po kiek laiko vel girdi:
-Ežiukas,ežiukas šiknoj pagaliukas!
Tada jau ežiukas susinervina ir pradeda dainuoti:
-Voverė,voverė šiknoj inkariukas!
Voverė pasimetus sako
-Ežiuk,ką tu čia dainuoji,juk visai nesirimuoja...
Ežiukas atsako
-Na,tai kas?Juk sunkiau ištraukti.