Patarimai
Nepageidaujamas avienos kvapas
Kategorija:
Kulinarija
Jei norite panaikinti specifinį avienos kvapą, pamirkykite ją virintame šaltame vandenyje, į kurį įpiltą acto ir įdėta lauro lapelių, pipirų. Taip pat galite dėti svofūno ar česnako.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Puresnė tešla - Tešla bus puresnė, jei įpilsite truputį acto. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Traumatologijos skyriuje šnekučiuojasi keli sugipsuoti ligoniai.
- Kur jūs taip nukentėjote?
- Taigi va, rėžiausi į garažą….
- Iš automobilio turbūt tik laužo krūva?
- Ne, automobilis sveikas - aš pėsčias ėjau namo…