Patarimai
Pertrinta sriuba
Kategorija:
Kulinarija
Kad pertrinta sriuba nebūtų skysta, galima ją uždaryti sužiedėjusio pyrago minkštimu, išmirkytu sultinyje ir pertrintu per sietelį;
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip prižiūrėti keramikinę viryklę - Niekas taip nekenkia keraminiam viryklės paviršiui kaip pridegęs cukrus. Jeigu verdant liukrą nukris bent lašas karšto sirupo, kaip galėdama greičiau (kol nesustingo) pašalinkite jį peiliu, apvyniotu skudurėliu. Taip pat ant keraminio paviršia...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Netikėk šviesoforu, tikėk transportu, važiuojančiu tiesiai į tave.